Waar wordt FemiLift voor gebruikt?

FemiLift is de toonaangevende oplossing voor optimale wellness van de vrouw op elke leeftijd.
Het is veelzijdig en pakt daardoor succesvol veel problemen aan
in het spectrum tussen comfort en gezondheidszorg.
Hieronder volgen de omstandigheden waarvoor FemiLift wordt gebruikt.

 

WHAT-DOES-familift-treat

Strakker maken van de vagina

Na verloop van tijd, vooral na een bevalling, kan het vaginale weefsel uitgerekt zijn, niet meer strak aanvoelen en minder gevoelig zijn. Dit kan leiden tot minder bevredigende seksuele relaties, waardoor de kwaliteit van leven kan worden verminderd. FemiLift maakt de vaginale wand strakker en bouwt het collageen daar opnieuw op. Hierdoor wordt de gevoeligheid van receptoren in de vagina verhoogd en wordt het bestaande weefsel in de vagina samengetrokken waardoor de vagina strakker wordt en seksuele omgang plezieriger kan worden.

 

Stressincontinentie

Stressincontinentie is een term waarmee ongewild urineverlies wordt bedoeld tijdens activiteiten waarbij de druk in de buik hoger wordt, zoals bij hoesten, niezen, lachen of sporten. Deze aandoening wordt veroorzaakt door een verlies van kracht in de urinebuis vanwege een verzwakte bekkenbodemondersteuning. FemiLift behandelt het volledige gebied door de urinebuis te ondersteunen, de dikte van de vaginawand te vergroten en de bekkenbodemondersteuning te versterken. De behandeling vermindert de symptomen van stressincontinentie en herstelt effectief continentie.

 

Door hormoonveranderingen die gepaard gaan met de menopauze kan de binnenkant van de vagina dunner, droger, minder elastisch en ontstoken raken. FemiLift verjongt het vaginale weefsel, maakt de vaginawand dikker en herstelt de vochtbalans. De behandeling vermindert onaangename symptomen zoals jeuk en een branderig en schurend gevoel en helpt het seksueel functioneren te verbeteren.

 

 

 

Revalidatie na de bevalling

Een bevalling, een gedenkwaardige gebeurtenis in het leven, brengt veel fysiologische veranderingen in een vrouwenlichaam met zich mee. Na de bevalling kan het vaginale gebied uitgerekt en droog aanvoelen en kan de bekkenbodem zijn verzwakt. FemiLift rehabiliteert het gehele vaginale gebied door het vaginale weefsel te versterken en te verstevigen en de flexibiliteit en stevigheid te herstellen.

 

Vaginale droogheid en terugkerende infecties

FemiLift helpt vrouwen die last hebben van droogheid en terugkerende vaginale infecties door het vaginale weefsel te verjongen en de vochtbalans te herstellen. De behandeling vergroot de immuunsysteemrespons van het vaginale gebied, maakt nieuw gezond weefsel aan met een grotere afweer tegen infecties en zorgt ervoor dat de vagina op een natuurlijke manier de normale pH-waarden behoudt.