Wat vrouwen zeggen

De beste manier om iets te begrijpen is het te horen van iemand die het ervaren heeft. Hieronder staat wat vrouwen geschreven hebben die al baat hebben gehad bij FemiLift en hun ervaringen met FemiLift graag met u delen

Natalie, 31 jaar, getrouwd, 2 kinderen, deelt haar ervaringen met FemiLift:

 

 

fade-row

 

Ik merkte dat mijn vagina fysiologisch veranderde. Ik was heel ongelukkig met het aanhoudende ongemak. Nu, na mijn eerste FemiLift-behandeling, merk ik dat het ongemak is verminderd. Ik heb nauwelijks pijn gehad en ben snel hersteld.

Ik ben superblij.

HN, 45 jaar

 

fade-row

 

Ook Rose, moeder van 2 kinderen uit Thailand, die last had van ongecontroleerd urineverlies bij het sporten deelt haar ervaringen met FemiLift:

 

 

fade-row

 

Na 2 kinderen was mijn lichaam drastisch veranderd. Een paar jaar lang had ik geen zelfvertrouwen, maar met FemiLift is mijn kijk op het leven volledig veranderd. ‘?

EL, 53 jaar

 

fade-row

 

Toen ik 42 was, werd bij mij borstkanker vastgesteld en kreeg ik verschillende geneesmiddelen. Ik merkte direct ernstige bijwerkingen, waaronder met betrekking tot mijn vaginale gezondheid. Ik ging ermee naar mijn arts en zij raadde FemiLift aan. Na de aanbevolen 3 behandelingen is mijn vaginale ongemak letterlijk verdwenen. FemiLift heeft mijn leven veranderd.

RT, 47 jaar

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close